Oulun Seudun Perhokalastajat ry

Perhokalastus intohimona

Oulun Seudun Perhokalastajat ry on yksi Suomen tunnetuimmista ja aktiivisimmasta alansa seuroista. Olemme järjestäneet lukuisia SM-kisoja ja toimimme valtakunnallisella tasolla muutenkin. Jäsenistössämme on menestyneitä kilpakalastajia, tunnettuja perhonsitojia ja opettajia. Viikoittaiset kerhotapaamiset ja monet muut tekemisemme antavat aktiivisille jäsenille runsaasti ohjelmaa rakkaan harrastuksen parissa.

Mahdollisuuksia

Omalla lammella jäsenet voivat päästellä pahimpia paineitaan, koska siellä pistäytyminen on helppoa. Lampi on vain jäsentemme käytössä! Järjestämme kalastus– ja sidontakursseja. Kutsumme niihin myös ulkopuolisia asiantuntijoita opettajiksi.

Toimintaa

Talvikauden kerhoilloissa sidomme perhoja, tutustumme valmistajien välineisiin, kerromme kalapaikoista ja rakennamme välineitä. Kalastuskauden retket aloitamme jo maaliskuussa, viimeisiä teemme loka– tai marraskuussa. Järjestämme kilpailuja ja jäsenemme myös osallistuvat niihin.

Välineitä

Jäsenten käytössä on mm. vene Utajärven Valkeisella, kelluntarengas vaikka kalareissulle mukaan, vavanrakennusteline, perhonuittolaite perhojen uinnin testaamiseen. Koti– ja ulkomaisia kirjoja, lehtiä ja videoita lainattavaksi omien taitojen kehittämiseen. Yhteishankinnoilla saamme hyviä alennuksia. Välineiden kauppaaminen ja hankkiminen sujuu jäsenten kesken.

Nuorisolle

Junnureissuilla viemme nuoret aikuisten opastuksella oppimaan kalastusta.

Tervetuloa mukaan perhokalastuksen pariin!

OSPK_logo_ei_varjoa

Vinkkaa kaverille:Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on facebook
Facebook